Assistenter

Passar du som personlig assistent?

Är du flexibel och lyhörd med en förmåga att se varje individs förutsättningar och möjligheter? Då kan du passa som personlig assistent! Arbetet som assistent går ut på att skapa förutsättningar för assisntansanvändaren att leva ett så självständigt liv som möjligt och göra de saker som han eller hon skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning. Vi arbetar utifrån principen om alla människors lika värde och rätt till ett respektfullt och positivt bemötande.

Vill du vara med och förmedla livsglädje?

Välkommen med din ansökan om du är intresserad av att arbeta som per­son­lig assis­tent hos oss. Skriv ett per­son­ligt brev där du berät­tar om dig själv och e-posta tillsammans med din meritförteckning till info@handenassistans.se eller skicka till Handen Assitans, Lyddevägen 19A, 511 58  Kinna. Du kan också fylla i formuläret här nederst på sidan.

Vad hän­der med din ansökan?

Ansöker du via e-post eller via formuläret på den här sidan, kom­mer en bekräf­telse på att vi mot­tagit din ansökan till din e-post inom några dagar. Vi kom­mer sedan att höra av oss för att boka in en intervju om vi tror att du skulle passa hos någon av de assistansanvändare som gett oss förtroendet att utföra assistansen. Skickar du brev via posten får du ingen bekräf­telse, utan vi hör av oss till dig om det blir aktuellt med en intervju. Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär

 

Verification